هفته دولت با شعار «۱۲ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع» آغاز شد آمریکا فروش ۳۵۵۰ موشک کروز ERAM هواپایه به اوکراین را تأیید کرد نظارت مستقیم کیم جونگ اون بر شلیک موشک‌های ضد هوایی جدید کره‌شمالی ۳۵ تن در نیجریه کشته شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) عون: درباره ایجاد منطقه حائل در جنوب لبنان اطلاعی نداریم تلفات نظامیان اسرائیلی در نوار غزه به ۸۹۹ تن رسید شهادت ۴۱ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه (یکم شهریور ۱۴۰۴) اولیانوف: کشور‌های اروپایی حق راه‌اندازی اسنپ‌بک را ندارند وزیران خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان پس از تنش‌های اخیر گفت‌و‌گو کردند شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تظاهرات ضد جنگ غزه در تل‌آویو برگزار شد نامه همسر اردوغان به همسر ترامپ | برای غزه هم مثل اوکراین دل بسوزانید چرب‌زبانی علی اف برای ترامپ ادامه دارد | ترامپ واقعاً شایسته جایزه صلح نوبل است یک نظامی صهیونیست در خان‌یونس به هلاکت رسید (یکم شهریور ۱۴۰۴) آیا رژیم صهیونیستی به عراق حمله می‌کند؟ | هشدار دبیرکل جنبش النجباء عراق در خصوص دخالت نظامی اسرائیل ولایتی: قفقاز همواره حاشیه امنیتی ایران بوده است سردرگمی و وحشت اسرائیل از جدیدترین موشک شلیک شده مقاومت یمن پیام وزیر امور خارجه به مناسبت روز پزشک | پزشکان ایران علیرغم تمام تنگناها در همه میدان‌ها پناه مردم بوده‌اند زلنسکی: اراضی خود را به اشغالگر هدیه نمی‌کنیم تعداد شهدای غزه به بیش از ۶۲ هزار نفر رسید (یکم شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان به مناسبت روز پزشک پیام داد یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان متلاشی شد| هلاکت ۶ تروریست و کشف انواع سلاح آمریکایی + فیلم (یکم شهریور ۱۴۰۴) بازدید رئیس قوه‌قضائیه از موکب‌های خدمت‌رسان به زائران پیاده امام‌رضا(ع) در مشهد + فیلم و عکس در صورت مذاکره نکردن پوتین درباره جنگ اوکراین، ترامپ چه واکنشی نشان خواهد داد؟ آیت‌الله علم‌الهدی: توجه به جایگاه ملی و بین‌المللی مشهدالرضا (ع) ضروری است | بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی برای رفاه حال زائران دمشق توافق امنیتی با تل‌آویو را تکذیب کرد ماجرای اخراج چند معلم در کردستان چه بود؟
سرخط خبرها

رئیسی: هیچ برنامه‌ای برای مذاکره یا ملاقات با آمریکایی‌ها نداریم| بدون لکنت از حق ملت ایران دفاع می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۲۶۱۵۵
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۶
  • ۲
رئیسی: هیچ برنامه‌ای برای مذاکره یا ملاقات با آمریکایی‌ها نداریم| بدون لکنت از حق ملت ایران دفاع می‌کنیم
رئیس‌جمهور پیش از عزیمت به نیویورک تاکید کرد: در این سفر هیچ برنامه‌ای برای مذاکره یا ملاقات با آمریکایی‌ها برنامه‌ریزی نشده و هیچ برنامه‌ای هم برای دیدار با آن‌ها نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز پیش از عزیمت به نیویورک برای شرکت در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در جمع خبرنگاران درباره برنامه‌ها و اهداف این سفر گفت: این سفر به دعوت دبیرکل سازمان ملل متحد و برای شرکت در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی برگزار می‌شود.

رئیس جمهور حضور در این نشست را فرصتی برای بیان دیدگاه‌های عقلانی و منطقی جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار داشت: به دلیل اینکه فضای رسانه‌ای در دنیا تحت تسلط قدرت‌های بزرگ و نظام سلطه قرار دارد باید از این فرصت‌ها در جهت تبیین مواضع ایران و بیان ظلم‌هایی که نسبت به ملت بزرگ ایران شده است استفاده کرد.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه امروز جوامع بشری از ظلم‌ و بی‌عدالتی‌ها رنج می‌برند افزود: حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد و تبیین این ظلم‌ها و بی عدالتی‌ها در واقع می‌تواند یکی از جلوه‌های جهاد تبیین باشد.

رئیس جمهور در تشریح برنامه‌های دیگر خود در این سفر، تصریح کرد: در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل دیدارهای دوجانبه‌ای با سران برخی کشورها خواهیم داشت. در این سفر هیچ برنامه‌ای برای مذاکره یا ملاقات با آمریکایی‌ها برنامه‌ریزی نشده و هیچ برنامه‌ای هم برای دیدار با آنها نداریم.

وی دیدار با ایرانیان مقیم آمریکا را یکی دیگر از برنامه‌های سفر خود به نیویورک برشمرد و گفت: اصلِ حضور در این اجلاس و انجام دیدارها همه در راستای سیاست خارجی جمهوری اسلامی که بر مبنای عزت، حکمت و مصلحت است خواهد بود. به برکت خون شهدا و مقاومت ملت ایران در برابر  تهدیدها و تحریم‌ها بعنوان نادی تمدنی بزرگ و از طرف ملتی با عزت حضور مقتدر در آنجا خواهیم داشت.
 
آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه بدون لکنت از حق ملت بزرگ ایران دفاع می‌کنیم‌، و مظالم و مفاسدی که عالم را رنج می‌دهد تبیین خواهیم کرد، گفت: امیدوارم که این سفر بتواند نماد اعتماد مردم باشد و آثاری برای کشور و نظام مان و برای ملت‌های مسلمان و مستضعف عالم داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۸
0
0
بازگرانی باز افزایش قیمتها
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۸
0
0
اگر دلسوز مردم هستی به فکر گرانی باش ای سرباز پوتین
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->